Toimitusehdot

Suomen Muskeliauto noudattaa toiminnassaan Suomen Suoramarkkinointiliitto ry:n (SSML) Reilun Pelin Sääntöjä ja Sähköisen Kuluttajakaupan Käytännesääntöjä sekä kuluttajakaupasta säädettyjä lakeja.

Hinnat
Hinnat sisältävät 24%:n arvonlisäveron.

Toimitustapa ja -aika sekä lähetyskulut
Tuotteet toimitetaan postitse, Economy 16 -pakettina (nouto Postista) tai pakettiautomaattiin. Rahtivapaan rajan ylittävät tilaukset toimitetaan ilman lähetyskuluja. Suurikokoisten ja/tai painavien tuotteiden toimituskulut määräytyvät tapauskohtaisesti. Nämä toimitusehdot koskevat toimituksia Suomeen. Mikäli haluat tavarat toimitettavaksi ulkomaille, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin selvitämme lähetyskulut tapauskohtaisesti.

Tilaustuotteet

Erikoisista tai tilauksesta valmistetuista osista perimme tapauskohtaisen ennakkomaksun. Mikäli tilaus peruuntuu asiakkaasta johtuvista syistä, ennakkomaksua ei palauteta.

Palautukset
Postimyynnin palautusoikeus on 14 pv. Kuluttajan on AINA SOVITTAVA ETUKÄTEEN tuotteiden palautuksesta kauppiaan kanssa. Lainsäädännön mukaan palautuskulut maksaa kuluttaja.

Palautettavan tuotteen tulee olla uusi ja käyttämätön, myyntikuntoinen ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Mikäli tuote on asennettu, maalattu tai sitä on muutettu, tuotteella ei ole palautusoikeutta.

Kilpa- ja viritysosilla, sähköosilla, erikseen tilatuilla tai tilauksesta yksilöllisesti valmistetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Jos haluat palauttaa tuotteen, niin ota yhteys seuraavasti:
– sähköpostilla myynti@muskeliauto.fi tai
– soita asiakaspalveluun 09 – 477 88 999

Emme lunasta posti- tai bussiennakoita.

Maksutavat
Maksuvälineenä käy
Ennakkomaksu laskulla – (lähetä tilauksesi osoitteeseen myynti@muskeliauto.fi).
Yleisimmät luottokortit

Henkilötiedot ja yksityisyys
Muskeliauto.fi verkkokaupan asiakkaista kerättävät tiedot rajoittuvat tilauksen toimittamisen kannalta välttämättömiin yhteystietoihin. Asiakkaiden osoitetietoja ei luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin.

Erimielisyydet
Ensisijaisesti erimielisyydet ratkaistaan kuluttajan ja verkkokaupan kesken. Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Henkilörekisterilain mukainen rekisteriseloste
Suomen Muskeliauto
Y-tunnus: 1629418-9
Koulumestarintie 22
00680 Helsinki

Puhelin: 09 477 88 999
Sähköposti: myynti@muskeliauto.fi